Ebeltoft

53-årig mand tiltalt for drab på samlever

Foto: Rigspolitiet

Anklagemyndigheden i Østjyllands Politi har tiltalt en 53-årig mand for manddrab ved i januar i år at have dræbt sin samlever med adskillige knivstik ud for parrets hjem i Ebeltoft.

Natten til den 23. januar fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 50-årig kvinde var blevet overfaldet og stukket med kniv. Der var hurtigt politi og ambulancer på stedet, men kvindens liv stod ikke til at redde. 

Kort efter blev kvindens 53-årige samlever anholdt på en adresse i Aarhus, og han har efterfølgende siddet varetægtsfængslet i sagen. 

Havde adskillige læsioner 

I anklageskriftet står den 53-årige tiltalt for med to knive at have stukket og skåret sin samlever adskillige gange, hvilket gav 78 læsioner forskellige steder på kroppen. 

”De mange stik og læsioner viser, at det har været et meget voldsomt overfald, og ud fra politiets efterforskning er det vores vurdering, at det var den 53-åriges hensigt at slå sin samlever ihjel, ” siger specialanklager Birgitte Ernst. 

Ud over selve drabet er den 53-årige også tiltalt for drabsforsøg ved at have taget et længerevarende kvælertag på samleveren, ligesom han er tiltalt for vold ved i en periode forud for drabet at have slået den 50-årige kvinde flere gange. 

Sagen er endnu ikke berammet i retten. 

Østjyllands Politi ønsker ikke at give yderligere detaljer om sagen, før sagen kommer i retten.  

Kommentarer