Nimtofte

Djurs Sommerland kåret som ”Årets forlystelsespark i Danmark” for fjerde år i træk

Brødre og ejere af Djurs Sommerland, direktør Michael B. Nielsen og adm. direktør Henrik B. Nielsen. Foto: Djurs Sommerland

65.591 stemmer er talt op, og for fjerde år i træk kårer børnefamilierne Djurs Sommerland som ’Årets forlystelsespark’. Prisen blev lørdag uddelt ved Børn i byens store prisshow på Designmuseum Danmark og sætter et flot punktum for årets rekordsæson i den østjyske forlystelsespark. Djurs Sommerland var nomineret i kategorien ”Årets forlystelsespark” sammen med blandt andre LEGOLAND, Fårup Sommerland og Tivoli.

”Det betyder meget for os, at børnefamilierne for fjerde år i træk år stemmer Djurs Sommerland ind på førstepladsen som årets forlystelsespark i Danmark. Vi er stolte og taknemmelige over, at vi vinder den flotte pris igen i år foran et stærkt felt af nominerede. Det er en fantastisk afslutning på vores rekordsæson i år med 878.000 gæster og en kæmpe anerkendelse af den store indsats vores 850 medarbejdere gør for at give gæsterne de allerbedste oplevelser,” siger adm. direktør Henrik B. Nielsen.

Danmarks bedste forlystelsespark for børnefamilier

Djurs Sommerland er sat i verden for børnefamilier, der skal have oplevelser ud over det sædvanlige, når de besøger forlystelsesparken. De to ejere og brødre Michael og Henrik B. Nielsen er ambitiøse og arbejder målrettet for, at netop deres sommerland skal være landets allerbedste forlystelsespark for børnefamilier.

De to direktører hviler ikke på laurbærrene, og investeringer, kvalitet, loyalitet og dedikerede medarbejdere er rygraden i deres virksomhed. Alene de sidste 10 år har de investeret mere end en halv milliard kroner i over 30 nye forlystelser, restauranter, butikker og forbedringer i parken, der tæller et areal på mere end 70 fodboldbaner. I samme periode er besøgstallet steget med 80%, og gæstetilfredsheden er på imponerende 98%. Seneste investering er i et helt nyt temaland – Dinosaurland med 25 animatroniske dinosaurer og 3 nye forlystelser i 2022 til 100 millioner kroner.

”Vores gæster skal have det bedste af det bedste. Derfor investerer vi i kvalitetsforlystelser, og vi prioriterer, at gæsterne mærker nærvær og vores oprigtige interesse i at give dem gode oplevelser, når de besøger Djurs Sommerland. Det gør det sjovt og meningsfyldt at gå på arbejde. Det er det, der driver os,” siger Henrik B. Nielsen og tilføjer, at han glæder sig over, at Djurs Sommerland er kåret som ”Årets forlystelsespark i Danmark i både 2019, 2020, 2021, og nu også i 2022.

Investeringer i nyheder fortsætter i 2023

Allerede i den kommende sæson venter igen nye, store oplevelser for børnefamilierne i Nordens største sommerland. Parken investerer i omegnen af 50 millioner kroner i tre nye forlystelser i det populære Dinosaurland. 

”Dinosaurland kan noget særligt, og børnefamilierne vil køre langt for at opleve det. Derfor udvider vi det tematiserede dinosaur-univers med tre store nyheder, der kommer til at hedde SpinOsaurus, Motorbike Derby og Fossilvaskeren. Og jeg tør godt love børnefamilierne, at de virkelig har noget at glæde sig til,” siger Henrik B. Nielsen.

SpinOsaurus er en såkaldt Disk’o Coaster, og den eneste af sin slags i Danmark. Her kommer gæsterne til at suse frem og tilbage på ryggen af et imponerende dinosaurskelet med op til 70 km/t samtidig med, at de roterer rundt og rundt. De to andre nyheder er ligeledes sjove familieforlystelser. I Motorbike Derby kan man styre sin egen motorcykel og svinge den op i en 90 graders vinkel, mens Fossilvaskeren spinner rundt med fuld fart. De tre nye forlystelser står klar, når Djurs Sommerland åbner igen 29. april 2023.

Kommentarer