Nimtofte

Djurs Sommerland netop kåret som ’Årets forlystelsespark’ for tredje år i træk

Foto: Djurs Sommerland A/S

Endnu en flot titel stryger ind på Djurs Sommerlands CV. For tredje år i træk har børnefamilierne kåret Djurs Sommerland som ’Årets forlystelsespark’ i Danmark. Prisen blev søndag uddelt ved Børn i byens store prisshow på Dansk Arkitektur Center. Det er prikken over i’et på årets rekordsæson i den østjyske forlystelsespark. 

”Vi er overvældede og enormt stolte over, at vi vinder den eftertragtede pris igen i år. Med bl.a. Tivoli, LEGOLAND og Fårup Sommerland blandt de nominerende, var feltet stærkt. Det er et kæmpe skulderklap, at børnefamilierne endnu engang har stemt Djurs Sommerland til tops. Med en sæson som i år, med 820.000 gæster og besøgsrekord, er vi ekstra glade for, at gæsterne anerkender vores 650 medarbejderes store indsats. Det er ingen hemmelighed, at vi har løbet stærkt, og vores gode, dedikerede kolleger har hver dag fokuseret 100% på at give vores gæster mindeværdige oplevelser,” siger administrerende direktør Henrik B. Nielsen. 

B edste forlystelsespark for børnefamilier

Djurs Sommerland har i mange år arbejdet målrettet efter, at børnefamilierne skal have oplevelser ud over det sædvanlige, når de besøger forlystelsesparken. De to ejerledere og brødre Michael og Henrik B. Nielsen sætter baren højt og har en vision om, at netop deres sommerland skal være landets bedste forlystelsespark for børnefamilier. 

Det bemærkes af både parkens danske og udenlandske gæster og har kastet flere kåringer af sig. Foruden at være kåret som ’Årets Forlystelsespark’ i Danmark i både 2019, 2020 og 2021, er Djurs Sommerland, som den eneste danske forlystelsespark, også indehaver af to top tre placeringer som ’Europas Bedste Familiepark’ blandt parker med under 1 million gæster. For ikke at glemme flere års priser som ’Nordens Bedste Sommerland’. 

”Vi vil vores gæster det bedste. Det er det, der driver os. Det er vigtigt for min bror og mig, at vores park har de helt rigtige rammer, så familierne får de allerbedste oplevelser og minder med hjem fra os. Derfor investerer vi også store beløb i hele tiden at udvikle parken. Alene de sidste 10 år har vi investeret over en halv milliard kroner i vores park,” siger Henrik B. Nielsen. 

Investerer o ver 100 millioner kroner i nyt temaland

Når Djurs Sommerland åbner igen i 2022, er der nye familieoplevelser for alle pengene. På et areal svarende til cirka 4 fodboldbaner åbner et nyt temaland – et Dinosaurland med 3 nye forlystelser og 25 animatroniske dinosaurer, der er købt i Texas i USA. Det bliver det 10. temaland i parken.  

”Det er vores hidtil største projekt, som vi har arbejdet på i flere år sammen med internationale temapark-eksperter fra Leisure Expert Group, Holland. Oplevelsesmæssigt tager vi det til et nyt niveau, når vi sender gæsterne på ekspedition i dinosaurernes reservat. Det bliver en helt anden oplevelse end de dinosauroplevelser, man kender fra de zoologiske haver og dyreparker. Med den nye rutschebane, T-Rex Family Coaster og jeep safari, Dino Xpedition kommer gæsterne på en rejse ind i dinosaurernes verden og møder bl.a. 25 naturtro, livagtige dinosaurer og dinosaur-æg, der klækkes,” siger Henrik B. Nielsen.

”Vi har også store forventninger til vores nye, store dinosaurlegeplads, der er designet specielt til Djurs Sommerland. Den fysiske leg er en vigtig del af Djurs Sommerlands DNA. Derfor har Dinosaurlegepladsen en væsentlig rolle i det nye temaland. Den er et frirum, hvor fantasien som palæontolog får frit spil, når knogler fra fortidens kæmper skal udgraves og udforskes,” slutter Henrik B. Nielsen. 

Byggeriet af det nye temaland, har været i gang i over 2 år, og portene til dinosaurernes verden bliver slået til side, når Djurs Sommerland åbner igen lørdag d. 30. april 2022. 

Kommentarer