Vrinners

Mols Organic i Vrinners er gået konkurs

Medejer af det nu konkursramte Mols Organic, Aksel Rømer, betegner konkursen i virksomheden som "rigtig øv - men nødvendig". Foto: Mols Organic.

Der var store planer for fremtiden, da den økologiske chokoladeproducent Mols Organic i 2017 lagde kursen om for at satse på eksport til det europæiske gourmet-segment. Torsdag i sidste uge var det slut, hvor selskabet blev erklæret konkurs af Skifteretten i Randers.

Virksomheden har haft til huse i det tidligere Arla-mejeri i landsbyen Vrinners på Mols, og var dels ejet af Niels Rømer og dennes to sønner Aksel og Nicolai Rømer med 50 procent, samt af Huno Kjærsgaard Jensen med 50 procent. Sidstnævnte var en kort overgang også direktør i virksomheden.

Familien Rømer ejer og driver også den plantebaserede fødevareproducent Rømer Vegan, som holder til i samme bygninger som Mols Organic. Derudover står familien bag bryggeriet Naturfrisk og Nyborg Destilleri. Disse virksomheder er ikke berørt af konkursen.

Virksomheden, som er stiftet 2014 har aldrig givet overskud og de samlede minus er på over 10 millioner kroner.

Aksel Rømer har på virksomhedens vegne udtalt til mediet Food Supply, at konkursen er “rigtigt øv, men en nødvendighed”. Han ønsker ikke at kommentere yderligere før senere på ugen.

Kommentarer