Hornslet

Sexolog rammer Hornslet med populært og frækt bankoshow!

Foto: PR.

Den 11. maj 2022 rammer sexolog og foredragsholder Jakob Olrik Hornslet, med det populære event ’Det Frække Sommerbanko Show’

Showet blev for første gang afviklet i København 2019, under navnet Det Frække Julebanko, og har siden været fast tradition i storbyen med to årlige juleshow udsolgt på 500 gæster. 

Efterspørgslen har været stor, fortæller Jakob Olrik, således har han nu valgt at udvide med Det Frække Sommerbanko Show, hvor han i maj/juni gæster otte danske byer.

Hvad kan gæster forvente?

Gæsterne kan forvente en sjov og underholdende aften. Det er et bankoshow, men med sjove og frække fortællinger og funfacts, som man kender Jakob Olrik for. Her kommer han ind på kærlighed, singleliv, sexliv og ikke mindst parforhold. 

I samarbejde med firmaet www.shameless.dk, der er sponsor af turnéen, er der mulighed for at vinde masser af frække præmier.

Jakob Olrik lover hygge på højt plan for alle der elsker banko, eller bare elsker at grine og have det sjovt sammen. Perfekt til en hyggelig aften med vennerne eller hot date med kæresten. Showet er for singler og par i alle aldre.

Deltagere får seks bankoplader med i prisen.

Billetter kan købes på www.billetto.dk

Kommentarer