Kultur

Sommer på Maltfabrikken

Foto: Maltfabrikken

Gården summer af snak og musik. Klaveret er kommet op fra kælderen og ud i solen, Street Food’en er åben, hele Maltfabrikken emmer af sommer. De er klar og har glædet sig! Fabrikkens mange aktører har fyldt kalenderen med alt muligt godt som de gerne vil dele med dig, din familie, dine venner og nogen du ikke har mødt endnu.

Sommeren på Maltfabrikken er et tag-selv-bord af oplevelser som er gode at være sammen om. Kreative workshops, musik, friskbrygget øl, pillerejer, yogatimer, brætspil og masser af tid og plads til at nyde livet og ferietidens langsomhed.

Maltfabrikkens sommerprogram er en hyldest til nærheden og de fine øjeblikke der opstår, når man trækker stikket og bare er – sammen. Så kom ind på Maltfabrikken og bare vær. Du er velkommen, hvad enten du er kommet kørende, cyklende eller sejlende fra fjerne egne, eller du bor lige henne om hjørnet.

Kom og lad os fejre det gode liv sammen. Maltfabrikkens kalender er opdateret med alt hvad du kan opleve i de kommende måneder.

Allan Olsen og Det Store Skaldyrshelvede

Nej – det er ikke et nyt band! Maltfabrikken vil bare benytte lejligheden til at minde om, at du stadig kan nå at få fingrene i en billet til koncerten med Allan Olsen nu på torsdag den 30. juni – med eller uden fællesspisning først – og at de i næste uge har premiere på det djævelsk overdådige skaldyrshelvede.

Allan Olsen

For Allan Olsen er der ikke den store forskel på om han optræder i et ydmygt forsamlingshus eller i Det Kongelige Teater. Det er samspillet med publikum der skaber magien. For som han selv siger: ”Der må gerne være gode odds for at noget går galt undervejs. Så sker der sgu’ da noget…” Den garvede troubadur gav en magisk koncert i Maltgården sidste sommer, med sin sublime evne til at tage publikum hele vejen rundt i følelsesregisteret, uden at blive sentimental. Nu vender han tilbage.

Skal du med?

Det Store Skaldyrshelvede

I en drøm har de set et langbord i Maltfabrikkens gård, dækket med så gavmilde mængder af skaldyr at man skulle tro det var løgn. Den kæmpestore flok af glade mennesker rundt om bordet spiste skaldyr så fanden blev flov og skyllede det hele ned med cava… Og som det lyder i et ordsprog de lige har lavet: Hvis man drømmer noget godt, skal man dele! Derfor præsenterer Maltfabrikken nu DET STORE SKALDYRSHELVEDE.

Som i drømmen: Langbord. Skaldyr. Cava. Alt hvad du orker i 2 timer, og det bliver nok ikke smukt ned ad hagen – men i sjælen, derimod, bliver det sublimt.

P.S.

Det ultra-aktuelle tip

onsdag den 29. juni (altså: NU) er der fuld plade på workshops for sommerferiebørn med hang til kreative udfoldelser: Lav sommerfuglevæsner og fantasi-insekter med BMA i Støbesalen fra kl. 9:30, og støb dit eget navneskilt med Værkstedslauget i værkstedet fra kl. 12:00. Ingen tilmelding – bare kom!

Det øl- og musikglade tip

Kulturlofts frivillige rykker i Brewpub fire fredage og lørdage fra den 15. juni, og byder på livemusik til din fadøl. Musikken leveres af Ashley Mulford, og hvis vejret er godt, foregår det selvfølgelig udenfor.

En lang række øvrige dage er der pop-up-koncerter rundt om i Maltfabrikkens gårdrum. Se alle navne og tider i kalenderen

Historisk dag

Maltfabrikken ønsker god sommer med et billede af et stolt øjeblik: i begyndelsen af juni lancerede Joel og Maltpedellerne øllen Joel and the Janitors – første bryg lavet udelukkende med Maltpedellernes egen gulvmalt. For første gang siden S.B.Lundbergs dage brygger de nu øl af egen malt på Maltfabrikken. Det giver mening. Og så smager det forrygende.

Kommentarer